Rengøring

Er overfladen let eller moderat snavset er det bedst at rengøre med rent vand og hvis nødvendig tilsættes en smule pH- neutralt, syntetisk, flydende rengøringsmiddel. Er overfladen meget snavset skal der bruges et mildt pudsemiddel egnet til aluminium. Vask med et blødt vaskeskind, børste eller klud og tør efter med en blød og tør klud. Advarsel: Rengøringen må ikke ske ved direkte sollys og overfladen må ikke være højere end 25⁰C.

Pleje

Efter rengøringen skal overfladen efter behov plejes med et farveneutral aluminiums plejemiddel. Advarsel: Plejen må ikke ske ved direkte sollys og overfladen må ikke være højere end 25⁰C.

Brug aldrig

Brug ikke ståluld, metalklude, stålbørster, den skurrende bagside af husholdningssvampe etc. da dette ridser og ødelægger overfladen. Rengøringsmidler med fluorider, klorider, sulfater, alkalier, syrer, slibemateriale, med en pH over 7,5 eller sodaopløsninger må ikke bruges.

Rengørings og reparationsprodukter

Vi kan anbefale nedestående produkter til rengøring, pleje/vedligeholdelse og reparationer. AluRens 20 er et ugiftigt neutralt rengøringsmiddel, specielt egnet til aluminiumsvinduer, døre og facader. Støv, olie og fedt fjerner, giver beskyttelse mod korrosion. AluRens 95 er et kombineret polish, rengørings- og konserveringsmiddel til aluminiums- og rustfrie ståloverflader.

AluSpray er en hurtigtørrende kvalitetslak til reparation af overfladeridser på anodiserede emner.

Produktet leveres som farvestift eller 150 ml. spraydåser i flg. farver:
Sølv – N1 Natur
Mellembronce – B2
Mørkbronce – B3
Sort – BS4

Download guide her
Home back