Om os

Aluscan er en virksomhed med et af Nordeuropas bredeste spektre, indenfor overfladebehandling af aluminium. Vi udvikler os hele tiden, så vi altid kan bibeholde den fornødne ekspertise, og være den foretrukne leverandør.

Hver dag går mellem 800010.000 enheder i forskellige størrelser igennem karrene hos Aluscan. Lige fra bittesmå komponenter til høreapparater, som ikke er større end et knappenålshoved, og til 6.6 meter lange emner.

Virksomhed med mange års erfaring

Aluscan virke indenfor anodiseringsindustrien, går mere end 60 år tilbage. Virksomhedens historie startede i 1913, med fremstillingen af automater. Møntindkastet og håndtaget var på daværende tidspunkt, fremstillet af messing. Det viste sig, at messingen på automaterne anløb og irrede. Behovet for overfaldebehandling var opstået. Med start i forkromning og fornikling, udviklede virksomheden sig til overfladebehandler, og i 1950 startede man den produktion af anodisering, der grundlagde Korsør virksomhedens nuværende produktplatform. Udviklingen i Korsør har i dets over 40 års virke været stor. Det spekter af muligheder der er udviklet indenfor behandlinger af aluminium, har gjort Aluscan til en af markedets førende virksomheder indenfor anodisering.

Info om aluminium

En eller flere legeringer:

For at opnå det bedste resultat, skal man allerede i idéfasen beslutte, hvilken legering(er) der ønskes. Eksempelvis kan man ikke få samme legering i plader som profiler.

Anodiseringskvalitet og chargenummer:

Ved bestilling af aluminiums profiler eller plader, skal man gøre opmærksom på, at legeringen skal være i anodiseringskvalitet. Skal aluminiumsemnet anvendes til dekorative formål, skal legeringen være i anodiseringskvalitet og med samme chargenummer.